Fijn weer aan het werk.

Je zou denken dat als iemand een week thuis zit, dat je dan wel tijd hebt om te bloggen.
Helaas kon ik mezelf er niet echt toe brengen. Een week thuis met pijn in je rug voorkomt dat je e.e.a. meemaakt, en over geklaag an een beheerder wil niemand wat horen, toch? 🙂

Ik zou ronduit kunnen verhalen over het 2e seizoen van Las Vegas, maar dat ga je zelf maar bekijken/downloaden. Gelukkig zijn ze afgelopen zaterdag begonnen met het derde seizoen op RTL4, dus hebben we weer wat te kijken op zaterdag-avond (Naast Dancing with the stars, maar dat nemen we op,want anders duurt het zo lang met 90% gebedel en reclame).
Tussendoor ook flink wat papierwerk gedaan, en er weer eens achter gekomen dat men alles on-line kan aanvragen, maar on-line opzeggen is er og steeds niet bij (zelfs niet bij ISP’s), dat moet nl. nog steeds per papier. Faxen mag ook. Misschien kan iemand mij uitleggen waarom een fax (dat door een 4-jarige kan worden vervalst) meer zegt dan een e-mailtje (die afzender etc heeft bijgevoegd) en in dit geval van de de ISP zelf is???

Inmiddels weer fit genoeg om te werken, al is het ruggetje nog wat gevoelig. Vooral langer dan 5 minuten staan is niet echt fijn.

We zien wel hoe het scheepje verder dobbert….

Be Sociable, Share!
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.